Polední menu
21. 4. 2025 ‐ 25. 4. 2025
11-15 hod
Pondělí 21. 4.
Polévka | ||
Hlavní jídla | ||
Týdenní nabídka | ||
Úterý 22. 4.
Polévka | ||
Houbový krém s opečenou houskou A:1,7,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Burrito s kuřecím masem vařeným v rajčatové šťávě s papričkou jalapeňos, dušená rýže, pečené fazole, zakysaná smetana A:1,7 | 165 Kč | |
Kuřecí prso zapečené s broskví, bramborové hranolky A:1,7 | 160 Kč | |
Pečené vepřové kolínko, dušené zelí, mix knedlíku A:1,3,7 | 169 Kč | |
Týdenní nabídka | Burger z divočáka, salátek Coleslaw, brusinky, bramborové hranolky A:1,3,7,9 | 225 Kč |
Jarní kukuřičné baby kuřátko pečené na podmáslí a česneku, opečené grenaille A:7 | 225 Kč | |
Špagety aglio olio peperoncino, strouhaný sýr Grana Padano A:1,3,7 | 199 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Bramborové šišky s mákem A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Středa 23. 4.
Polévka | ||
Frankfurtská s párkem A:1,7 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Vařený hovězí jazyk se smetanovou křenovou omáčkou, houskový knedlík A:1,3,7 | 160 Kč | |
Smažený sýr Gouda, pažitkové brambory, tatarská omáčka A:1,3,7,10 | 165 Kč | |
Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z pečeného česneku, brambora pečená v alobalu, zakysaná smetana A:1,7 | 169 Kč | |
Týdenní nabídka | Burger z divočáka, salátek Coleslaw, brusinky, bramborové hranolky A:1,3,7,9 | 225 Kč |
Jarní kukuřičné baby kuřátko pečené na podmáslí a česneku, opečené grenaille A:7 | 225 Kč | |
Špagety aglio olio peperoncino, strouhaný sýr Grana Padano A:1,3,7 | 199 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Bramborové šišky s mákem A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Čtvrtek 24. 4.
Polévka | ||
Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem a nudlemi A:1,3,7,9 | 49 Kč | |
Hlavní jídla | ||
Těstoviny Casarecce s boloňskou omáčkou, strouhaný sýr Grana Padano A:1,3,7 | 165 Kč | |
Vepřová pečeně plněná sušenými rajčaty a mozzarellou, mačkané brambory s cibulkou A:1,7 | 165 Kč | |
Karamelizované kuřecí nudličky s ostrou omáčkou a thajskou zeleninou, dušená basmati rýže A:3,6 | 160 Kč | |
Týdenní nabídka | Burger z divočáka, salátek Coleslaw, brusinky, bramborové hranolky A:1,3,7,9 | 225 Kč |
Jarní kukuřičné baby kuřátko pečené na podmáslí a česneku, opečené grenaille A:7 | 225 Kč | |
Špagety aglio olio peperoncino, strouhaný sýr Grana Padano A:1,3,7 | 199 Kč | |
Okurkový, tomatový nebo mrkvový salátek | 49 Kč | |
Bramborové šišky s mákem A:1,3,7,8 | 65 Kč |
Pátek 25. 4.
Polévka | ||
Kuřecí krémová s masem a kukuřicí A:1,7,9 | ||
Hlavní jídla | ||
Krůtí steak s restovanou karotkou, fazolovými lusky, opečenou bramborou a česnekovou smetanou A:1,7 | 160 Kč | |
Kuřecí rarášci v bramboráku, zeleninový salátek A:1,3,7 | 160 Kč | |
Hovězí kostky na česneku, smetanový špenát, bramborový knedlík A:1,3,7 | 165 Kč | |
Týdenní nabídka | Burger z divočáka, salátek Coleslaw, brusinky, bramborové hranolky A:1,3,7,9 | 225 Kč |
Jarní kukuřičné baby kuřátko pečené na podmáslí a česneku, opečené grenaille A:7 | 225 Kč | |
Špagety aglio olio peperoncino, strouhaný sýr Grana Padano A:1,3,7 | 199 Kč |
Sobota 26. 4.
V sobotu polední menu nepodáváme |
Neděle 27. 4.
V neděli polední menu nepodáváme |
Seznam alergenů (právně závazný od 13. 12. 2014, publikovaný v Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. 10. 2011):
1. Obiloviny obsahující lepek
1a. Pšenice (například špalda a khorasan)
1b. Žito
1c. Ječmen
1d. Oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody
8a. Mandle (Amygdalus communis L.)
8b. Lískové ořechy (Corylus avellana)
8c. Vlašské ořechy (Juglans regia)
8d. Kešu ořechy (Anacardium occidentale)
8e. Pekanové ořechy (Carya illinoinensis)
8f. Para ořechy (Bertholletia excelsa)
8g. Pistácie (Pistacia vera)
8h. Makadamie (Macadamia ternifolia)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Kde není uvedeno, poskytne informace o alergenech obsluha na vyžádání.
1. Obiloviny obsahující lepek
1a. Pšenice (například špalda a khorasan)
1b. Žito
1c. Ječmen
1d. Oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody
8a. Mandle (Amygdalus communis L.)
8b. Lískové ořechy (Corylus avellana)
8c. Vlašské ořechy (Juglans regia)
8d. Kešu ořechy (Anacardium occidentale)
8e. Pekanové ořechy (Carya illinoinensis)
8f. Para ořechy (Bertholletia excelsa)
8g. Pistácie (Pistacia vera)
8h. Makadamie (Macadamia ternifolia)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Kde není uvedeno, poskytne informace o alergenech obsluha na vyžádání.