Nabídka rautů
Raut - varianta č. 1
PEČIVO Z NAŠÍ PEKÁRNY
- Rohlíčky, houstičky, chlebánky
STUDENÁ KUCHYNĚ
Studené předkrmy
- Hovězí roastbeef s celerovým salátkem
- Marinovaný losos uzený v hrubozrnné hořčici s limetou
- Variace českých sýrů s domácí zavařeninou
- Variace domácích paštik s brusinkovou omáčkou
Salátový bar
- Variace krájené čerstvé zeleniny a trhaných salátů s ochucenými dresinky a octy
TEPLÁ KUCHYNĚ
Hlavní chod
- Losos pošírovaný v olivovém oleji s chilli
- Grilované kuřecí prsíčko špikované krevetami
- Vepřová panenka s krustou ze sezamu a dijonské hořčice
Vegetariánský pokrm
- Bramborové gnocchi se smetanovým špenátem a parmezánem
Přílohy, teplá zelenina
- Brambory petrželové
- Dušená rýže
- Zahradní zelenina s brokolicí
- Špenát krémový
CUKRÁRNA
Minideserty
- Bborůvkovo-jogurtový dortík
- Jahodový cheesecake
- Limetová cassata
Raut - varianta č. 2
PEČIVO Z NAŠÍ PEKÁRNY
- Variace domácího pečiva - rohlíčky, houstičky, chlebánky
- Variace chlebů (švýcarský překládaný, olivový, ořechový, chilli, řemeslný)
- Chléb domácí kulatý
STUDENÁ KUCHYNĚ
Studené předkrmy
- Lososový gravlax s dipem z dijonské hořčice a kopru
- Mozarella Capresse s bazalkovým pestem
- Variace domácích paštik s brusinkovou omáčkou (se zeleným pepřem, ardenská, kachní)
- Variace českých sýrů s domácí zavařeninou
Salátový bar
- Dalát caesar s česnekovými krutony
- Míchaný zeleninový salát s bylinkovo-jogurtovým dresinkem
- Řecký zeleninový salát se sýrem feta a olivami
- Variace trhaných listových salátů s vlašskými ořechy a sekanými jahodami
- Tzatziki - studený okurkový salát s jogurtem a koprem
- Variace trhaných listových salátů s modrým sýrem, sušenými rajčaty a medovými ořechy
- Salát kim chi z čínského zelí s chilli papričkami
- Coleslaw salát
TEPLÁ KUCHYNĚ
hlavní chod
- Hovězí picanha s omáčkou z červeného pepře
- Pikantní hovězí gulášek
- Losos pošírovaný v olivovém oleji s chilli
- Rolovaná aljašská treska v bylinkové krustě
- Grilované kuřecí prsíčko špikované krevetami
- Vepřová panenka s krustou ze sezamu a dijonské hořčice
- Sicilské vepřové řízečky
- Krůtí prsíčka v hrubozrnném koření s houbovým ragů
- Konfitovaná Vodňanská kachna na medu s jablky
- Kuřecí rolka ve slaninovém kabátku
- Bramborové gnocchi se smetanovým špenátem a parmezánem
- Tagliatelle s tomatovou omáčkou Arabiata a parmezánem
Přílohy, teplá zelenina
- Francouzské brambůrky Patatoes Grenaille
- Brambory šťouchané
- Dušená rýže
- Variace českých knedlíků (houskové, bramborové, karlovarské)
- Glazírovaná zahradní zeleninka
- Zelenina "Ratatouille" (lilek, cuketa, papriky, tomaty)
- Listový špenát
- Dušené zelí bílé
CUKRÁRNA
Minideserty
- Kokosová roládka s višňěmi
- Borůvkovo-jogurtový dortík
- Jahodový cheesecake
- Limetová Cassata
- Mini sachr dort se šlehačkou
- Malinový řez
- Mandlový
Raut - varianta č. 3
FINGERFOODS
- Sušené fíky baléné v parmské šunce s mini mozzarellou
- Tři druhy sýrů na špízku se sušeným rajčátkem
- Aperitivka z norských krevetek zdobená čerstvým koprem
- Aperitivka s čabajkou a okurkou
PEČIVO Z NAŠÍ PEKÁRNY
- Minibanketky, chlebánky
- Variace chlebů (švýcarský překládaný, olivový, ořechový, chilli, řemeslný)
PŘEDKRMY
Studená kuchyně
- Grilovaná kuřecí prsíčka v tandoori koření s tunákovou omáčkou
- Zvěřinová terinka s merunkovým chutney
- Česnekový vepřový bůček v bylinkové krustě pečený ve vakuu
- Pozvolna pečená krůtí prsa v bylinkové krustě
- Šunkový kornoutek s mandlovou paštikou a hruškovým chipsem
- Rolovaný anglický rostbeef s celerovým salátkem
- Marinovaný uzený losos v hrubozrné hořčici s limetou
- Rajčátko plněné sýrovým dipem ze sýru Brie s olivou a koprem
Variace krájených sýrů s domácí zavařeninou a s ořechy v medu
- Variace francouzských a italských sýrů
- Ementál
- Bláťácké zlato s vlašskými ořechy
- Sýr Excelent se zeleným pepřem a chilli
- Ořechy v medu
- Variace domácích zavařenin
Salátový koutek s výběrem olivových olejů
- Salát caesar s česnekovými krutony
- Variace trhaných listových salátů s modrým sýrem, sušenými rajčata a medovými ořechy
- Salát zelný s mrkví a majonézou - Coleslaw
- Tzatziki - studený okurkový salát s jogurtem a koprem
- Těstovinový salát se sušenými rajčaty a španělskými olivami
- Salát z česrstvé zeleniny s bylinkovo-jogurtovým dipem
- Mozzarela caprese s bazalkovým pestem
- Řecký zeleninový salát se sýrem feta a olivami
Thajské nudle připravované před hosty
- Thajský salát ze skleněných nudlí s krevetami a houbami Shitake
TEPLÁ KUCHYNĚ
- Konfitovaná Vodňanská kachna na medu s jablky
- Hovězí picanha s omáčkou z červeného pepře
- Krůtí prsíčka v hrubozrnném koření s houbovým ragů
- Kuřecí prsíčka na tymiánu s limetovou kůrou
- Losos pošírovaný v olivovém oleji s chilli
- Pečená vepřová panenka na zeleném pepři s koňakovou omáčkou
- Pečené vepřové karé v hrubozrnném koření s kuřecími jatýrky a pikantní rajčatovou glace
- Bramborové gnocchi se smetanovým špenátem a parmezánem
PŘÍLOHY
- Variace českých knedliků
- Dušené zelí bílé
- Rýže basmati se sušenými tomaty
- Gratinovaná bramborová terinka
- Jasmínová rýže
- Francouzské brambůrky ,,Patatoes Grenaille‘‘
- Střapačky se zelím
- Bramboráčky
- Kukuřice dušená na másle
- Glazírovaná zahradní zelenina
- Středomořská grilovaná zeleninka Rattatouille
- Smetanový špenát s piniemi
VARIACE DORTŮ A MINIDEZERTŮ Z NAŠÍ CUKRÁRNY
- Hrušková roláda
- Karamelová slza
- Borůvkovo-jogurtový dortík
- Dezert Rustica
- Mangová slza
- Mini sachr dort se šlehačkou
Dusíková show
- Mousse tmavá čokoláda
- Jahodový sorbet
- Borůvkový sorbet
- Jahodová polévka
- Vanilková zmrzlina